Reactie Pijnpunt Westerlo doet Bob Peeters jammeren: "Elke week iemand anders"

Pijnpunt Westerlo doet Bob Peeters jammeren: "Elke week iemand anders"
Foto: © photonews

Vorig seizoen slaagde Westerlo er regelmatig in om een clean sheet over de streep te trekken. Vooral de jongste weken slikt de ploeg uit de Kempen toch een stuk vaker tegendoelpunten en dat maakt het moeilijker om een resultaat te behalen. Het baart coach Bob Peeters toch wat zorgen.

Er worden de laatste tijd toch wel wat bepalende foutjes gemaakt. "Een verklaring daarvoor heb ik niet, neen. Ik denk wel dat het iets is wat in de hoofden kruipt. We zijn er al een paar keer goed mee weggekomen. Het ergste is: het is elke week iemand anders die een individuele fout maakt", stelt Peeters vast.

Jezelf belonen

Simpelweg een andere speler in het elftal brengen biedt dus geen soelaas. Toch moet er naar een oplossing gezocht worden. "We zijn ermee aan de slag. Voetbal speelt zich voor een groot deel af in het hoofd. Je moet jezelf belonen, zowel aanvallend als verdedigend. We zullen iets scherper moeten zijn."

Peeters zag voorbije zaterdag ook wel positieve zaken. "In de eerste helft stond er maar één elftal op het veld en hebben we Beerschot Wilrijk in alle facetten van het spel overklast. We kregen kans op kans, er was hoge pressing. Er waren een aantal zaken waar we voor gewaarschuwd hadden. De eerste keer dat zij over middenlijn kwamen, scoorden ze. Nadien ging het vooral om strijd en werden de ruimtes groot."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties