Overtuigende zege tegen OHL en 9 op 9 voor KV Mechelen... "Maar vooral blij dat ik eens geen geel heb gekregen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Mechelen
| 5 reacties
Overtuigende zege tegen OHL en 9 op 9 voor KV Mechelen... "Maar vooral blij dat ik eens geen geel heb gekregen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een mooie 3-0 zege tegen OHL, 3 overwinningen op rij, voor het eerst leider in 1B en... geen gele kaart. De avond kon niet stuk voor KV Mechelen-middenvelder Joachim Van Damme.

"In het begin drukte OHL, maar eens we goed in beweging zijn vinden we de oplossing wel", vertelde Van Damme na afloop. "We spelen met heel veel ervaren jongens. De meeste spelers hebben ook in eerste klasse gespeeld. Dat merk je toch. We trainen heel intens en de groep begint steeds meer naar elkaar toe te groeien. En dat resuleert zich duidelijk in het balbezit."

Deze keer kon Van Damme geen assist of goal op zijn naam schrijven. "Ik wil elke week 3-0 winnen en niet scoren. Ik ben vooral blij dat ik geen geel gekregen heb", lacht de middenvelder. "Ik moet nog maar kijken naar iemand en het is al zover... In het begin waren de OHL-spelers mij ook altijd aan het uitdagen."

Nu Tubeke

Al bij al een makkelijke zege voor Mechelen. "Het leek wel makkelijk, maar je voetbalt alleen makkelijk als je 100% blijft gaan", benadrukt de centrale middenvelder. "Het ging wel vrij soepel. We hebben 9 op 9 en ook in de beker gewonnen. Tubeke volgende week wordt niet makkelijk. Dat hebben we thuis ook gezien. Dat was mijn moeilijkste match van het seizoen tot dusver", besluit Van Damme. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties