De Belder kreeg nog eens zijn kans én was de held bij Cercle: "Ik ben toch wat zachtgekookt nu"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 6 reacties

De Belder scoorde de openingsgoal voor Cercle

De Belder kreeg nog eens zijn kans én was de held bij Cercle: "Ik ben toch wat zachtgekookt nu"

Dylan De Belder kreeg mede door enkele blessures zijn kans bij Cercle van in de basis en stelde niet teleur. Hij scoorde het openingsdoelpunt en werkte zich daarna vooral te pletter.

"Ik heb van de coach mijn kans gekregen en heb bewezen dat hij zich niet vergist heeft", aldus De Belder. Hij deed het dan nog tegen Charleroi, dat lange tijd interesse toonde deze zomer. "Dat klopt, maar ik ben een spits van Cercle. Ik wil sowieso altijd scoren."

Hij had aan het einde nog een penalty kunnen krijgen. "Ik moet de beelden nog eens bekijken, maar ik voelde zeker een duw in de rug. Al moet ik zeggen dat ik ook helemaal stikkapot zat, dus viel ik wellicht wat makkelijk." Hij was inderdaad overal. "Ik ben toch wel zachtgekookt nu", lachte hij.

Dessoleil geklopt

Bij zijn doelpunt klopte hij Dessoleil in de lucht, toch een prestatie. "Ik won toch wat duels vandaag. Het doelpunt was niet het makkelijkste, maar net om deze reden heeft hij Yohann Etienne daar gezet. Van in de voorbereiding vinden we elkaar al makkelijk."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties