Dit is ons Team van de Week uit 1B!
Dirk Pieters
| 3 reacties

Ook in 1B was er stof genoeg voor ons Team van de Week!

Dit is ons Team van de Week uit 1B!
Foto: © SC

In 1B deden vooral de aanvallers het deze week goed, verschiet dan ook niet dat er heel wat spitsen in ons Team van de Week geraken na deze speeldag.

Doel

Defourny keepte sterk met enkele belangrijke reddingen. Had op de 1-0 van Noubissi geen verhaal.

Verdediging

Weymans was verdedigend sterk en kwam vaak goed mee op. Hij is na zijn inactiviteit van 2 maanden weer naar zijn beste niveau aan het groeien. Mera verdedigde secuur en gaf bovendien een assist. Perdichizzi is de patron van de defensie van Union. Hij speelde maar een uur vanwege een blessure, maar was heel sterk.

Middenveld

Van Damme was bij KV Mechelen de strijder op het middenveld terwijl zijn ploegmaat Schoofs heerste in balbezit, hij pikte ook zijn doelpuntje mee. Lommel won met overtuiging tegen Roeselare en ook Valcke was opnieuw sterk én gaf een assist.

Aanval

Aan spitsen absoluut geen tekort. Leonardo Rocha tekende voor een knappe hattrick. Noubissi leverde de beslissende wereldgoal tegen Tubeke. Hij straalt enorm veel kracht uit en scoort zowel met links als met rechts. Engvall met een doelpunt én een assist. En Percy Tau liet al zijn klasse zien tegen Westerlo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (T) Betfirst
OH Leuven OH Leuven 02/08 Beerschot Beerschot

Nieuwste reacties