Wat brengt de toekomst voor Toby Alderweireld? Rode Duivel ziet zijn contract aflopen, maar... "Ik ben er totaal niet mee bezig"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Tubeke
| 0 reacties

Toby Alderweireld denkt nog niet te veel aan zijn aflopende contract bij Tottenham

Wat brengt de toekomst voor Toby Alderweireld? Rode Duivel ziet zijn contract aflopen, maar... "Ik ben er totaal niet mee bezig"
Foto: © photonews

Woensdag schoven Thomas Meunier en Toby Alderweireld aan tafel voor hun praatje met de pers. Bij die laatste kwam het aflopende contract bij Tottenham ter sprake.

De 29-jarige Alderweireld werd voorbije zomer nadrukkelijk aan een transfer gelinkt (onder meer Man United toonde interesse), maar een vertrek kwam er niet. Hoe kijkt de Antwerpse verdediger nu vooruit naar de volgende transferperiodes?

Genieten van elk moment

"Ik ben totaal niet bezig met mijn aflopende contract, want we spelen zoveel wedstrijden op een seizoen. Je zit in een vaste routine waardoor je bijna continu een match hebt om de drie à vier dagen in een heel druk programma. Ik probeer te genieten van elk moment en zie wel wat er komt."

De teller bij Tottenham staat alweer op negen wedstrijden, goed voor 801 minuten. "Ik voel me heel goed en speel bijna elke wedstrijd. ik geef me zoals altijd, dat is op zich niets nieuws onder de zon. Maar het gaat echt wel goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties