'Mister Michel' laat zich uit over geviseerde scheidsrechter Bart Vertenten: "Vind het erg wat zo'n chique mens overkomt"

Diederik Geypen Johan Walckiers
Diederik Geypen, Johan Walckiers en Redactie vanuit Brussel
| 58 reacties
'Mister Michel' laat zich uit over geviseerde scheidsrechter Bart Vertenten: "Vind het erg wat zo'n chique mens overkomt"
Foto: © Photonews

De Rode Duivels spelen vanavond dan wel hun tweede wedstrijd in de Nations League, toch blijft gespreksonderwerp nummer één 'Propere Handen'. Anderlecht-icoon Michel Verschueren liet zich kort uit over de hele heisa, maar neemt het op voor Bart Vertenten.

Bart Vertenten is één van de spilfiguren in dossier 'Propere Handen'. De radioloog van het UZ Brussel wordt verdacht van matchfixing, maar geniet nog steeds het respect van 'Mister Michel'. "Ik wil niet veel kwijt over de hele zaak, want ik ben geen onderzoeker", aldus de inmiddels 87-jarige Verschueren voor de match van de Rode Duivels.

"Wat ik wel wil zeggen, is dat ik een jaar geleden in het ziekenhuis lag en behandeld ben door Vertenten. Ik vind het erg wat zo'n 'chique' mens overkomt", aldus de voormalige manager van RSC Anderlecht. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties