Geen Brugse driepunter na reuzemisser van Openda: "Missen was moeilijker dan scoren"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 24 reacties

Geen driepunter voor Club Brugge na reuzemisser van Loïs Openda

Geen Brugse driepunter na reuzemisser van Openda: "Missen was moeilijker dan scoren"

Loïs Openda (18) moet nog wat boterhammetjes eten om supersub te worden. De Brugse spits verknalde tegen Dortmund al eens een ultieme kans om punten te winnen, maar zijn misser tegen tegen Monaco van gisteren was zelfs nog erger.

In de allerlaatste minuut van de extra tijd kreeg Club Brugge nog dé kans op de 2-1: Vanaken gooit zijn vrije trap in het pak, Denswil kopt uitstekend terug en aan de tweede paal kopt Openda onbegrijpelijk naast. Een pijnlijke misser die Club een late zege kostte.

"Erg jammer", reageerde trainer Ivan Leko. "Dat is al zijn tweede keer in de Champions League, zo'n open kans missen. Maar Loïs is nog maar een beloftenspeler en hij moet nog groeien. Een technische fout kan gebeuren. Maar toegegeven, het was daar moeilijker om te missen dan om te scoren."

Ik dacht echt dat die bal van Openda binnen was, die moet er gewoon in

Stefano Denswil

Stefano Denswil, die zijn piekfijne assist onbenut zag, kon zijn ogen niet geloven. "We zijn tevreden met een punt, maar als die laatste bal erin was gegaan, waren we nog meer tevreden van het veld gestapt. Ik dacht dat die bal van Openda binnen was. Die moet er gewoon in." 

Loïs Openda zelf hebben we niet meer gezien in de neutrale zone.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties