Reactie Neven niet te spreken over gele kaarten én nederlaag: "We doen onszelf tekort"

Dirk Pieters
| 0 reacties
Neven niet te spreken over gele kaarten én nederlaag: "We doen onszelf tekort"

Lommel SK was de enige ploeg afgelopen weekend die zijn thuiswedstrijd niet wist te winnen in 1B. Het verloor met het kleinste verschil van Westerlo, maar het resultaat had er helemaal anders kunnen uitzien.

De Limburgse club was duidelijk de betere ploeg, maar scoren zat er niet in. Vermijl en Valcke kregen enkele goede kansen en ook Rocha mocht het proberen van op de stip, maar faalde. "We hebben mogelijkheden genoeg gekregen, maar vergaten ze af te maken. We kregen best wel veel ruimte, maar soms zit het gewoon niet mee", aldus Neven na de wedstrijd.

Gele kaarten onterecht

Geen drie punten en geen nieuwe leidersplaats. "We hebben deze wedstrijd onszelf tekort gedaan. We verliezen niet één, maar drie punten. Jammer dat we niet opnieuw op gelijke hoogte komen van KV Mechelen. Dat had een mooie bonus geweest."

De aanvoerder van Lommel moest in de tweede helft met twee gele kaarten naar de kant. "Ik vond beide kaarten niet terecht, maar op dit moment zullen we maar niet te veel over de scheidsrechters zeggen. Vooral bij de tweede gele kaart was alles heel onduidelijk. Ik dacht dat Gboho de fout had gemaakt, maar plots pikte de scheidsrechter mij eruit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties