Faris Haroun met vijf goals superbelangrijk voor Antwerp: "Er zijn spelers van groot kaliber gekomen, dus ik moet meegroeien want anders ..."

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt en Dirk Pieters
| 8 reacties
Faris Haroun met vijf goals superbelangrijk voor Antwerp: "Er zijn spelers van groot kaliber gekomen, dus ik moet meegroeien want anders ..."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet voor het eerst dit seizoen was Faris Haroun erg belangrijk voor Antwerp. Met vijf doelpunten is de kilometervreter ondertussen ook de topschutter van The Great Old. En de makelij van het doelpunt mocht er ook wezen.

"We deden een goede zaak, omdat diverse andere ploegen in de top-5 maar ook rond play-off 1 punten lieten liggen. Dan moet je zelf winnen, anders heb je daar weinig aan. Nu komen er met Standard en Genk belangrijke wedstrijden aan", aldus de goalgetter van dienst.

"Het doelpunt? Hij ging lekker binnen, misschien een van de mooiste die ik maakte uit mijn carrière. Ivo of Lior jaloers? Het gaat niet om traptechniek, maar gewoon om elkaar te helpen om de drie punten te pakken. Na het doelpunt ging het wel wat minder, maar we hebben mentaliteit getoond en hebben zo de drie punten gepakt - die zijn niet gestolen."

Wil nog beter worden als speler

"Ik voel me goed momenteel, ik speel lekker en als de ploeg goed draait is het voor mij ook enkel beter en makkelijker om beter te draaien. Ook al ben ik op leeftijd, ik wil toch nog blijven groeien en beter worden als speler", aldus de 33-jarige kilometervreter van Antwerp.

"De club is beter geworden, met heel veel spelers van groot kaliber. Daarom moet ik ook tonen dat de coach en de club op mij kan rekenen, anders zou ik mijn plaats misschien moeten afgeven. Het maakt deel uit van de groei van deze ploeg naar de top toe."

Genk

"We hebben onze derde plek voorlopig niet gestolen, maar we nemen het stap voor stap en willen een kleine revanche nemen op Genk woensdag, want vorig seizoen hebben ze ons twee keer een lesje gegeven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties