Gentse nederlaag in Moeskroen ligt nog op de maag: "Elke speler moet toch energie, power en werklust op de mat brengen?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Gentse nederlaag in Moeskroen ligt nog op de maag: "Elke speler moet toch energie, power en werklust op de mat brengen?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De bolwassing in Moeskroen kwam uiteraard hard aan bij AA Gent. Vooral bij nieuwbakken coach Jess Thorup, die dit ook niet zag aankomen.

Hij opende er zijn persconferentie mee. "Eerst en vooral wil ik een paar dagen teruggaan naar Moeskroen. Uiteraard was ik niet tevreden met die wedstrijd. Niet door het verlies, dat zal wel nog eens gebeuren, maar de manier waarop we die wedstrijd verloren hebben. Elke speler moet toch wat energie, power en zin om te lopen meebrengen."

"Deze match hebben we niet meer gelopen dan de tegenstander, wat de voorbije wedstrijden wel het geval was. We moeten ook onthouden waar we van komen, we waren niet plots een kampioenenploeg na twee zeges."

Tonen dat dit een fout was

Dat verdiende een hartig woordje. "Natuurlijk hebben we hierover gepraat. Ik heb hen gezegd dat we eruit moesten leren. Ik heb een reactie geëist voor de match op zaterdag. Om te tonen dat dit een fout was en niet ons echte niveau."

"In de eerste twee wedstrijden was het de energie en de pressing die ons in de match brachten. Dat zagen we nu niet. We waren altijd een stap later dan de tegenstander. We hebben ze niet op de juiste plaats onder druk kunnen zetten. Ze hadden een seconde teveel en zo konden ze onder de druk uit spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties