"KV Mechelen hoort in eerste klasse thuis, voor zijn fans alleen al" en "Zullen zaterdagavond eens zien waar er 15.000 fans zijn ..."

"KV Mechelen hoort in eerste klasse thuis, voor zijn fans alleen al" en "Zullen zaterdagavond eens zien waar er 15.000 fans zijn ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

15.014 supporters zagen KV Mechelen vrijdagavond de eerste periodetitel op zak steken in 1B. Ze zongen en ze dansten dat het een lieve lust was. "Ze tonen opnieuw dat ze fantastisch zijn."

Als er iemand is waarvoor je het zou doen op Malinwa, dan is het misschien wel voor de supporters. In moeilijke tijden gingen ze opnieuw met z'n allen achter de club staan.

Meer dan 10.000 verkochte abonnementen, meer dan 15.000 aanwezigen voor de match tegen Union. "Daarom moesten we even samen met hen vieren", vond Wouter Vrancken.

1e klasse

"Ik ben benieuwd waar er zaterdag 15.000 supporters zullen zitten. De fans geven iets fantastisch aan de spelers, elke week opnieuw."

Rob Schoofs beaamde: "Fabelachtige supporters zijn het. Deze club verdient het om in eerste klasse te spelen, alleen daarom al."

Ter informatie: op Antwerp - KV Oostende waren vrijdagavond 13.500 supporters aanwezig, voor de matchen Zulte Waregem - Sporting Lokeren, Eupen - STVV, Cercle - Waasland-Beveren en zelfs Charleroi - Club Brugge wordt het ook moeilijk om de 15.000 te halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties