Reactie Van Damme mist belangrijke wedstrijd tegen STVV: "Totaal geen strafschop"

Dirk Pieters
| 38 reacties
Van Damme mist belangrijke wedstrijd tegen STVV: "Totaal geen strafschop"
Foto: © photonews

Antwerp ging zondagmiddag met een punt aan de haal op het veld van AA Gent. Geen slecht resultaat voor de oudste club van het land, maar er was meer te doen over de VAR dan over het knappe resultaat.

Een bal al dan niet over de lijn, een strafschopfout en twee afgekeurde doelpunten. De VAR had zondagmiddag heel wat werk in de topper tussen AA Gent en Antwerp. In de allerlaatste minuut greep de VAR in: strafschop voor de thuisploeg. "Ik raakte de speler en ben me ook meteen gaan excuseren, maar het was geen strafschop. De bal was al lang weg en er was geen kans meer."

STVV missen 

Gelukkig voor de verdediger pakte Bolat de strafschop en ging Antwerp toch met één punt naar huis. "Dat had zuur geweest als we dan nog een doelpunt hadden moeten slikken."

Toch zal de actie van Van Damme nog meer gevolgen hebben. De verdediger van de oudste club van het land slikte geel voor zijn strafschopovertreding op Souquet. Zijn vijfde van het seizoen en dus moet hij de wedstrijd van zaterdag tegen STVV laten schieten. Een belangrijke wedstrijd voor de thuisploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties