Belangrijk examen voor Club Brugge-sterkhouder met het oog op een transfer: "Die competitie is perfect voor hem"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Belangrijk examen voor Club Brugge-sterkhouder met het oog op een transfer: "Die competitie is perfect voor hem"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge wil na de stunt in Monaco opnieuw een spraakmakend Champions League-resultaat neerzetten in Dortmund. De blauw-zwarte achterhoede zal dan wel boven zichzelf moeten uitstijgen.

Een van de belangrijke schakels in de Brugse defensie is Brandon Mechele. De verdediger die vorig seizoen elke competitieminuut afwerkte, is niet meer weg te denken bij de landskampioen.

"Deze match wordt belangrijk voor hem. Als je in Dortmund speelt, weet je dat er tal van scouts en clubleiders aanwezig zijn of de wedstrijd volgen", kijkt zijn zaakwaarnemer Guy Bonny in Het Laatste Nieuws vooruit. "Er is belangstelling, maar niet in die mate dat Club ongerust moet zijn. Door in zo'n wedstrijden te schitteren, kan die interesse wel groeien."

Altijd in zichzelf blijven geloven

De Bundesliga is een mogelijke toekomstige bestemming. "Die competitie is perfect voor Brandon", gaat Bonny verder. "Er wordt dikwijls man op man gespeeld, het is een fysieke competitie die hem ligt."

"Daarnaast word je ook niet opgeroepen voor de Rode Duivels als je niet kan voetballen. Op dat vlak en andere vlakken heeft Brandon heel wat vorderingen gemaakt. Hoe dat komt? Hij komt van ver, maar is steeds meer in zichzelf gaan geloven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties