Geen Refaelov bij Antwerp tegen STVV, geeft Bölöni publiekslieveling nieuwe kans? "Ik verwacht een zekere efficiëntie van een aanvallende middenvelder"

Clint Vens
| 20 reacties
Geen Refaelov bij Antwerp tegen STVV, geeft Bölöni publiekslieveling nieuwe kans? "Ik verwacht een zekere efficiëntie van een aanvallende middenvelder"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp, één van de seizoensrevelaties, ontvangt zaterdagavond op de Bosuil die andere verrassing in de competitie: STVV. 'The Great Old' is op zijn hoede voor de machine van Marc Brys, bovendien moeten ze het hoogstwaarschijnlijk doen zonder hun creatieve brein.

Lior Refaelov is namelijk uiterst twijfelachtig voor het treffen tegen de Truienaars, al laat Laszlo Bölöni op zijn eigenwijze manier niet in zijn kaarten kijken betreffende de speelkansen van de elegante Israëliër tegen STVV: “Ik ben Laszlo Bölöni.” Dus? “Ik ben zoals Laszlo Bölöni geweest is tot nu toe.” Pessimistisch, dus? “Als je vindt dat ik pessimistisch ben, dan wel", is de Antwerpse T1 mysterieus in Het Nieuwsblad

De Roemeense oefenmeester heeft wel nog enkele alternatieven achter de hand, twee spelers kunnen de nummer 10-positie invullen: “Ik verwacht een zekere efficiëntie van een aanvallende middenvelder. Daarin is er concurrentie tussen Hairemans, Refaelov en Lamkel Zé. Er zijn nu eenmaal spelers die makkelijker scoren of assists geven."

Nieuwe kans voor publiekslieveling?

“Lamkel Zé heeft in zijn invalbeurten al wat meer efficiëntie getoond”, zegt Bölöni. “Maar hij heeft nog een lange weg af te leggen om ons te overtuigen. Maar ook Geoff blijft een belangrijke speler voor het collectief.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties