Spaans beker-overzicht plus Feyenoord: Real Madrid, Bilbao en Rotterdammers verpletteren tegenstander
Mathias Vranckx
| 0 reacties

Real, Athletic Bilbao en Feyenoord winnen met monsterscore

Spaans beker-overzicht plus Feyenoord: Real Madrid, Bilbao en Rotterdammers verpletteren tegenstander
Foto: © photonews

Vanavond werd er weer bekervoetbal afgewerkt in Spanje. Ook Feyenoord kwam in een inhaalmatch aan de bak in de Eredivisie. Hieronder vindt u een overzicht van de gespeelde matchen van 6 december met daarbij natuurlijk de nodige uitleg.

We beginnen met de Copa del Rey in Spanje. U las misschien hier al hoe Real Madrid onder leiding van Isco en Asensio derdeklasser Melilla met 6-1 vernederde. Maar er werd nog gretig gescoord in het land van de siësta. Athletic Bilbao en Real Betis waren net als de Koninklijke uitzonderlijk goed bij schot.

Vier

 Zowel Bilbao als Betis wonnen hun match met vier doelpunten verschil. De rood-witten van Bilbao hadden geen moeite met SD Huesca. Aduriz en Inaki Williams namen elk twee potten voor hun rekening. Bij Betis werd er meer verdeeld. Daar kwamen opeenvolgend Barragan, Sanabria, Leon en Lo Celso op het scorebord. 

Voor de rest nam Levante thuis met 2-0 de maat van tweedeklasser Lugo en hielden Eibar en Sporting Gijón het op een 2-2 gelijkspel. 

Uiteindelijk willen we het ook nog even hebben over Feyenoord en de uit blessure terugkerende Robin Van Persie. Meteen liet de Nederlandse goaltjesdief zich natuurlijk opmerken in het uitgestelde Eredivisie-duel met VVV. Van Persie en Feyenoord klopten de Limburgers eenvoudig met 4-1. Vilhena opende de score, waarna Van Persie himself vijf minuten de later de wedstrijd al op slot deed.

Susic

De voormalige Manchester United-speler moest de trofee voor man van de match wel aan zijn Zweedse ploegmaat Larsson laten. Die jaste er nog twee binnen. Tussendoor wist Venlo nog één keer tegen te prikken. De knappe goal kwam van de voet van iemand die nog niet zo lang geleden in de Jupiler Pro League actief was. Meer bepaald Tino-Sven Susic (ex-Racing Genk en ex-Antwerp, nvdr.). Bekijk zijn doelpunt en dat van Van Persie zeker hieronder! 

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties