Youngster Anderlecht ziet RSCA titel nog pakken met jongeren: "Trebel zegt dat hij voor mij naar Pep Guardiola zou bellen ..."
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 5 reacties

Youngster Albert Sambi-Lokonga Anderlecht ziet RSCA titel nog pakken met jongeren: "Trebel zegt dat hij voor mij naar Pep Guardiola zou bellen ..."

Youngster Anderlecht ziet RSCA titel nog pakken met jongeren: "Trebel zegt dat hij voor mij naar Pep Guardiola zou bellen ..."

Albert Sambi Lokonga is niet enkel het kleine broertje van Paul-José Mpoku, maar stilaan ook belangrijk voor RSC Anderlecht aan het worden. En rad van tong.

"Ja, we kunnen ook om de titel spelen met deze jonge groep. Natuurlijk hebben we nog dingen te leren, maar als we dat snel kunnen doen ...", is Sambi-Lokonga duidelijk in La Dernière Heure.

"Veel jongeren zijn volwassener dan jullie denken. Doku bijvoorbeeld is 16, maar fysiek staat hij voor op zijn leeftijd."

Toch moet er ook geleerd worden van de meer ervaren spelers: "We moeten blijven luisteren naar Kums, Trebel, Didillon en Boeckx", beseft een van de goudhaantjes van RSCA.

Zeker Trebel neemt Sambi-Lokonga en co graag onder zijn hoede: "Trebel zegt altijd dat hij voor mij naar Pep Guardiola zou bellen om me aan te werven bij Manchester City. Hij ziet in mij zijn opvolger, dat zijn mooie complimenten. Maar ik blijf liever bescheiden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties