Topschutter Owusu naar de exit verdreven bij Antwerp? "Dit heeft niets met het sportieve te maken" & "Misschien beter vertrekken in januari"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 36 reacties

Owusu (Antwerp) wijst naar sportief directeur D'Onofrio voor gebrek aan kansen en denkt aan wintertransfer

Topschutter Owusu naar de exit verdreven bij Antwerp? "Dit heeft niets met het sportieve te maken" & "Misschien beter vertrekken in januari"
Foto: © photonews

William Owusu beschikt over een héél bijzonder dubbel statuut: topschutter én bankzitter. De spits van Antwerp mocht al anderhalve maand niet meer starten en zit stilaan met een wintertransfer in het hoofd.

"Kijk, in september zei Luciano D'Onofrio dat hij een nieuw contract voor me had klaarliggen. In ons gesprek werd me gevraagd of er interesse was van andere clubs. Ik bevestigde dat, waarna de club zei dat ze tien dagen later opnieuw met een voorstel zou komen."

"Sindsdien heb ik daar niets meer over gehoord én even later verdween ik plots uit de ploeg. Toen wist ik dat er iets niet pluis was", meent William Owusu in Gazet van Antwerpen.

Met vijf goals is Owusu ondanks zijn gebrek aan speelkansen nog clubtopschutter. "Het heeft dus niets met mijn sportieve prestaties te maken", zegt Owusu. "En de coach heeft ook bazen naar wie hij moet luisteren. Sommige beslissingen worden aan de top genomen. En hij wil zijn job natuurlijk niet verliezen."

Zou een wintertransfer dan geen beter idee zijn? "Er zijn in ieder geval nog geen definitieve beslissingen genomen. Als ik op de bank blijf zitten, is het misschien beter voor iedereen dat ik word verkocht in januari. Want als mijn contract in juni afloopt, kan Antwerp niets meer aan mij verdienen", aldus Owusu.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties