Anthony Van Loo over zijn nieuw leven: "Mensen vragen me wel eens waarom ik niet op een lager niveau ga voetballen"
Redactie
| 0 reacties

Anthony Van Loo is op zoek naar een nieuwe invulling van zijn leven

Anthony Van Loo over zijn nieuw leven: "Mensen vragen me wel eens waarom ik niet op een lager niveau ga voetballen"
Foto: © Photonews

Anthony Van Loo kondigde vorige maand zijn definitief afscheid van het voetbal aan. De voormalige linksback is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging in het leven. En hoe hij moet leven met die defibrillator die hem al twee keer het leven redde.

Want voor een topsporter nu niks van sport meer doen... Nee, dat gaat niet. "Eén à twee keer per week ­probeer ik te sporten. Ik speel heel graag ­padel en tennis. Daar ga ik me na Nieuwjaar mee bezighouden. ­Mensen vragen me wel eens waarom ik niet op een lager niveau ga voetballen. Maar voor mij blijft dat net hetzelfde. Ik zal altijd die inspanningen ­willen doen om te winnen", klinkt het in GvA.

En zich volledig geven, dat mag niet meer. "Ik wil zo'n defibrillatorschok niet nog eens meemaken. Schrik heb ik er niet voor. Als ik niet meer in het rood ga, zal ik er normaal van ­gespaard blijven. Mijn jongste operatie voeren specialisten al vijf jaar uit. Nooit eerder zagen ze ­iemand terug die een schok voelde door een hartritmestoornis. Dat stelt me wel gerust."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties