Gaat Ajax toch naast Mexicaans toptalent grijpen?

Redactie
Gaat Ajax toch naast Mexicaans toptalent grijpen?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Vanaken - Kovacic - Lainez Leyva - Isco - Van Crombrugge

Gaat Ajax toch naast Mexicaans toptalent grijpen?

Diego Lainez staat dicht bij Ajax, maar op clubniveau is er nog steeds geen akkoord. Club America wil minstens 12 miljoen euro voor de 18-jarige aanvaller en het beleid bij de Amsterdammers zegt niet verder te gaan dan 10 miljoen euro voor jonge talenten. Dat meldt Record.

Transfernieuws en Transfergeruchten 26/12

Van Crombrugge sluit 2018 af met clean sheet en winst - nu de transfer in 2019? Doelman onthult zijn plannen

Doelman Hendrik Van Crombrugge spreekt over vertrek bij Eupen in 2019

Eupen kan Nieuwjaar zowaar vieren zonder een greintje degradatiezorgen. De Panda's sloten het jaar winnend af en doelman Hendrik Van Crombrugge hield weer een clean sheet. Zijn laatste wapenfeit voor Eupen of toch nog even wachten? (Lees meer)


Hans Vanaken wekt interesse op uit Dortmund

Borussia Dortmund gaat 2019 in als leider van de Bundesliga en zou dat willen blijven tot het einde van dit seizoen. Om die ambitie waar te maken denken de Borussen niet aan één, maar twee Rode Duivels om hun kern te versterken. (Lees meer)


Ruilt Real Isco en Kovacic voor Hazard?

Dat Real Madrid nog steeds z'n zinnen op Eden Hazard gezet heeft, is duidelijk. De Koninklijke wil de kleine Belg al jaren inlijven en zou nu twee pionnen in de strijd willen gooien. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 25/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 27/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties