Cocu niet naar Anderlecht: Arnesen legt uit waarom

Cocu niet naar Anderlecht: Arnesen legt uit waarom
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Er zat niemand tussen Michael Verschueren en Frank Arnesen op de voorstelling van de nieuwe technisch directeur dus: geen nieuwe trainer. Daar had bijvoorbeeld Phillip Cocu kunnen zitten, maar Arnesen legt uit waarom dat niet het geval is.

De eerste taak van Frank Arnesen bij Anderlecht is er meteen een enorm belangrijke: een nieuwe trainer aanstellen. "Ik heb er al met Verschueren over gepraat, zelfs al is het vandaag officieel nog maar mijn eerste dag in de nieuwe functie", verklaarde de nieuwe TD van paars-wit. 

Cocu... deze zomer dan ?

Natuurlijk kwam Phillip Cocu ter sprake op de voorstelling. "We hebben verschillende pistes bekeken, die van Cocu uiteraard ook. Maar Phillip Cocu is de afgelopen tien jaar onafgebroken trainer geweest. Het enige waar hij nu mee in zijn hoofd zit is een break nemen na zijn passage in Turkije", legt Arnesen uit.

"Cocu is dus niet beschikbaar tot deze zomer. Maar of hij pas in de zomer wil komen nadat er een andere trainer zes maandan aan de slag was? Goeie vraag (glimlacht). Alles is mogelijk. We willen gewoon de best mogelijke beslissing nemen voor Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties