Bij Genk wil er deze week één vlammen om Clement te overtuigen: "Of anders heb ik nog tot eind januari om een oplossing te zoeken"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 4 reacties

Marcus Ingvartsen wil deze week Clement overtuigen bij Genk of anders stuurt hij aan op vertrek

Bij Genk wil er deze week één vlammen om Clement te overtuigen: "Of anders heb ik nog tot eind januari om een oplossing te zoeken"
Foto: © photonews

Alles wat je hoort over Marcus Ingvartsen bij Genk is eigenlijk positief. Behalve natuurlijk de vele blessures waar de Deen mee kampt. Dit seizoen kreeg hij nog maar 74 minuten speeltijd. Veel te weinig voor een spits met ambitie. Na het oefenkamp zal hij dan ook een beslissing nemen.

Ingvartsen (23) wordt geblokkeerd door Ally Samatta en Zinho Gano. Hij wil deze week Philippe Clement echter nog overtuigen van zijn kwaliteiten. "Ik wil hier in Benidorm de basis leggen voor een veel betere tweede seizoenshelft. Daarom is het ook uitgesloten dat ik deze week vertrek bij Genk", zegt de aanvaller in HBvL.

"Ik wil me hier manifesteren, bovendien staat er een gesprek met de coach op het programma. Ik sluit op dit moment daarom helemaal niets uit. Geen vertrek, geen club, geen competitie. Pas als ik een juist beeld heb van mijn toekomstmogelijkheden bij Genk probeer ik de juiste beslissing te nemen."

Dat hij wil spelen, mag duidelijk zijn. "Ik heb eventueel nog tot eind januari om een andere oplossing te zoeken. Maar dat doe ik pas nadat ik voor mezelf heb uitgemaakt of ik hier nog genoeg speelkansen kan afdwingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties