Valencia-coach heeft er genoeg van: "Hij miste de beste kans die we in de laatste zes maanden hebben gehad"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 7 reacties

Het geduld van de trainer van Valencia met Michy Batshuayi is op

Valencia-coach heeft er genoeg van: "Hij miste de beste kans die we in de laatste zes maanden hebben gehad"

Michy Batshuayi kreeg in de Spaanse bekercompetitie nog eens een plaatsje in de basiself, maar daarmee heeft hij zijn coach niet kunnen overtuigen. Allesbehalve zelfs. Marcelino, de trainer, heeft er nu flink genoeg van.

Dan krijg je eens een kans van je trainer bij wie je al niet in de bovenste lade ligt en dan word je al na 45 minuten gewisseld. Nee, het huwelijk tussen Michy Batshuayi en Valencia staat op de klippen. Het lijkt er steeds meer op dat de Rode Duivel in januari nog bij een andere club zal spelen.

Het geduld van Marcelino, zijn trainer bij Valencia, is dan ook op. “De beste kans die we in de laatste zes maanden hebben gehad”, reageerde hij woest. Niet lang na het eerste fluitsignaal verkwanselde onze landgenoot een niet te missen kans. "In sommige gevallen raakt mijn geduld meer dan op", besloot zijn coach.

Vluchtroute

Batshuayi gaf al aan dat hij bij Valencia wilde blijven, maar de club is hem liever kwijt dan rijk en ook eigenaar Chelsea moet niet van een terugkeer weten. "Chelsea sprak voor nieuwjaar met Crystal Palace-voorzitter Steve Parish over een eventuele verhuur", meldt HLN. Een overgang naar Palace is dus een optie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 1/8 Finales

Nieuwste reacties