Davino Verhulst spreekt over zijn hoogtepunt van 2018, maar geeft ook toe: "Daar slaap je niet van"

Redactie
| 8 reacties
Davino Verhulst spreekt over zijn hoogtepunt van 2018, maar geeft ook toe: "Daar slaap je niet van"

Op het einde van 2018 kreeg hij nog eens zijn kans in doel bij Sporting Lokeren tegen Club Brugge (0-1 nederlaag), waardoor hij het jaar afsloot met vier wedstrijden onder de lat van Sporting Lokeren.

In de eindejaarsperiode mocht hij ook even doelman zijn van de acteurs van Thuis in een wedstrijd tegen de Red Flames. Een mooi moment voor Verhulst om even van de sportieve zorgen bij Sporting Lokeren weg te zijn, want de Waaslanders sloten 2018 af op de laatste plaats.

Dat Genk de titelfavoriet is en ex-Lokerenspeler Hans Vanaken een topkandidaat voor de Gouden Schoen? Dat staat buiten kijf, maar bij Lokeren zijn ze toch vooral met de eigen zorgen bezig: "Ik steek het niet onder stoelen of banken: hoe het bij Lokeren liep de voorbije maanden, daar slaap je niet van."

Hoogtepunt 2018? De trainingen met de Rode Duivels

Toch had Verhulst ook enkele mooie momenten in het voorbije jaar: "Mijn twee trainingen bij de nationale ploeg steken er toch wel bovenuit", aldus de goalie van Lokeren. "Dat was voor mij een mooie erkenning, een bewijs dat ik ook iets bewezen heb."

"Voor 2019 hoop ik dat we ons kunnen redden, dat is voor de ploeg heel belangrijk. Daarna zien we wel weer verder wat de toekomst brengt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties