PSG-coach verwijt zijn spelers arrogantie na bizarre bekeruitschakeling
Redactie
| 1 reacties

Thomas Tuchel, de trainer van PSG, was niet te spreken over de bekeruitschakeling tegen Guingamp

PSG-coach verwijt zijn spelers arrogantie na bizarre bekeruitschakeling

Het gebeurt niet elke week dat PSG verliest. En al zeker niet tegen de laatste in de Ligue 1. Het is dus geen wonder dat Thomas Tuchel bijzonder boos was na de bekeruitschakeling van zijn ploeg. Zeker niet na zo'n bizarre partij.

"Of het verdiend was of niet, dat weet ik niet", stak de trainer na de match tegen Guingamp van wal bij het Franse Canal+. "We hebben zelf voldoende kansen gehad, maar we speelden met te veel vertrouwen." Maar de prestatie van zijn spelers is misschien niet de enige reden waarom de Duitser zo ontevreden was.

PSG kreeg maar liefst drie strafschoppen tegen in het laatste halfuur. "Dat is vreemd. En bij de tweede gebeurde er helemaal niks. Erg discutabel. Een gewoon contact tussen twee spelers, verder was er niets aan de hand. Het is erg moeilijk om je teleurstelling te verbergen wanneer je drie strafschoppen tegen krijgt."

Eigen fout

Maar toch kijkt de coach in eigen boezem. "We waren simpelweg niet gretig genoeg. Dat is zo belangrijk. Hier moeten we uit leren. Ik hoop dat het slechts bij één keer blijft, dat we té relaxed zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties