Obradovic gerehabiliteerd door Rutten: "Ik verdiende het niet om vier maanden apart te trainen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Gent
| 8 reacties

Ivan Obradovic werd opgevist door Fred Rutten

Obradovic gerehabiliteerd door Rutten: "Ik verdiende het niet om vier maanden apart te trainen"
Foto: © photonews

En daar was Ivan Obradovic weer... Na zes maanden geen match in eerste klasse gespeeld te hebben, zette Fred Rutten hem doodleuk op de linksachter, ten nadele van Elias Cobbaut. De Serviër was ook helemaal niet slecht.

"Maar fysiek ben ik natuurlijk nog niet helemaal in orde", aldus de linksachter wiens contract eind dit seizoen afloopt. "Voor de stage kreeg ik telefoon van Michael Verschueren, die me zei dat ik mee mocht op stage. Hij had het wel doorsproken met de coach en zei dat ik mocht strijden om me te bewijzen. Het was een beslissing van hen allemaal."

"Persoonlijk ben ik natuurlijk blij dat ik weer op het veld stond", knikte hij na de nederlaag tegen Gent. "Ja, ik heb moeilijke maanden beleefd, vooral mentaal dan. Ik ben wel op een leeftijd gekomen dat ik daar sterker in sta, maar toch was het zeker niet makkelijk. Ik was zwaar ontgoocheld toen ik in september te horen kreeg dat ik naar de B-ploeg moest."

De ene coach moet je, de andere niet

Maar Obradovic bleef ook daar positief. "Ik dacht uiteraard aan vertrekken, maar je ziet hoe het kan keren. Ik wil de spelers en de staf van de B-ploeg wel bedanken voor hun hulp. Maar ik ben nog steeds dezelfde Obradovic. Ik verdiende het niet om vier maanden apart te moeten trainen."

"Maar nu - onder de nieuwe coach - is elke speler vanaf nul herbegonnen. Een coach kan een grote invloed hebben op je carrière. De ene moet je, de andere niet. Ik probeerde mijn niveau te behouden, maar ik heb toch afgezien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties