Hopen op een kans bij Genk volgend seizoen: "Trossard is CL-niveau"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 4 reacties

Dante Vanzeir timmert bij Beerschot Wilrijk aan de doorbraak bij... Genk

Hopen op een kans bij Genk volgend seizoen: "Trossard is CL-niveau"

Terwijl Genk door de competitie raast in 1A, is één van hun uitgeleende zonen het ook bijzonder goed aan het doen in 1B. Dante Vanzeir (20) treft dit weekend KV Mechelen in een rechtstreeks duel om de leiding in de tweede periode. En daar zullen ze in Limburg met interesse naar kijken.

Reken maar dat Genk de verrichtingen van hun aanvaller nauwgezet opvolgt. "Een scout maakt elk duel verslagen op. Soms heb ik contact met de trainer. Clement wenste me al proficiat of vraagt hoe het gaat", zegt hij in HLN

Volgend seizoen?

Vanzeir kiest er zelf voor om te groeien bij een club als Beerschot Wilrijk in plaats van misschien bankzitter te zijn bij Genk. "Voor een jonge gast is het moeilijk om in een ploeg te raken die voor de titel gaat. Maar als er aanvallers zouden vertrekken... Het zou mooi zijn als Genk me volgend seizoen al wil gebruiken."

"Het hangt ervan af hoeveel vertrouwen ze hebben in mij. Het is wel chic hoeveel talenten bij Genk doorbraken. Ik hoop over tien jaar te zeggen dat Genk mij groot heeft gemaakt. Ze deden een goeie zaak door Pozuelo te houden. En wat Trossard soms laat zien, dat is CL-niveau. Ik kom goed overeen met Leandro, we voetballen ook op PlayStation tegen elkaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties