Charleroi staat dicht bij eerste versterking van de winter

Redactie
Charleroi staat dicht bij eerste versterking van de winter
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Charleroi staat dicht bij eerste versterking van de winter

Younes Delfi is in beeld bij Charleroi. De 18-jarige flankspeler speelde zich de laatste maanden in de kijker bij Iraanse eersteklasser Esteghlal Khuzestan en staat onder meer ook in de belangstelling van PSV. Dat meldt Sudpresse.

Transfernieuws en Transfergeruchten 26/01

Wel Morioka, geen Morioka? Charleroi haalt vervanger voor Benavente in de komende dagen
Foto: © photonews

Ryota Morioka (RSCA) blijft eerste keuze bij Charleroi

Gaat Ryota Morioka Anderlecht verlaten voor Charleroi? Een officieel openingsbod is alvast afgewezen, maar dat verandert niets aan het feit dat de Carolo's nog voor donderdag een vervanger voor Benavente moeten vinden. (Lees meer)


Leicester City heeft 'meer dan gewone' interesse in Youri Tielemans

Het gaat niet goed met Monaco in de Ligue 1 en dat zou binnenkort weleens niet meer het probleem van Youri Tielemans kunnen zijn. De jonge Rode Duivel staat in de belangstelling van een subtopper in de Premier League. (Lees meer)


Club Brugge en AA Gent hebben interesse voor de Braziliaan Junior Brumado

Club Brugge gaat ervan uit dat ze komende zomer Wesley Moraes zeker kwijt zijn en zijn op zoek naar een vervanger. Naast aanvaller Allan Sousa staat er nog een Braziliaan hoog op het lijstje: Junior Brumado. (Lees meer)


Club Brugge denkt aan de Braziliaanse spits Allan Goncalves Sousa

Club Brugge heeft nieuwe offensieve versterking op het oog. De Braziliaan Allan Goncalves Sousa werd aangeboden bij blauw-zwart en die lijken wel iets te zien in de 21-jarige aanvaller. (Lees meer)


Caceres gaat opnieuw naar Juventus, dat afscheid neemt van Benatia.

Juventus laat de ene verdediger vertrekken en werft meteen een andere aan. Verder moeten er geen transfers meer verwacht worden bij Juventus. (Lees meer)


Charleroi leent Omid Noorafkan uit aan Esteghlal

Charleroi laat een Iraanse speler wat minuten op doen in zijn vaderland. (Lees meer)


De vraagprijs voor Eriksen is te hoog voor Real

Real Madrid was bereid om een bedrag tussen 56 en 84 miljoen te spenderen aan Tottenham-middenvelder Christian Eriksen, maar de Spurs vragen 86 miljoen euro voor de Deen. Dat berichtte het Spaanse AS.


AA Gent leent Ahmed Mostafa uit aan het Egyptische Smouha

AA Gent heeft zich al aanzienlijk versterkt in de winter: Kaminski, Sorloth, nu ook Bezus... Maar dan moet er wel plaats vrijkomen in de kern. Eén van de spelers die nu mag beschikken is Ahmed Mostafa. (Lees meer)


Toptransfer of niet? Club Brugge krijgt officieel bod van 20 miljoen euro binnen uit Premier League

Club Brugge krijgt officieel bod van 20 miljoen euro binnen uit Premier League

Club Brugge had een duidelijk doel voor deze wintermercato: geen sterkhouders laten vertrekken. Dat is tot nu toe ook goed gelukt, maar met Transfer Deadline Day in zicht blijven de aanbiedingen wel binnenstromen. Kan Club nog tot donderdag standhouden? (Lees meer)


Soufiane Karkache (ex-Anderlecht, Club Brugge) kan naar de Jupiler Pro League

Doet de naam Soufiane Karkache een belletje rinkelen? Tot vorige zomer speelde de 19-jarige flankspeler bijna zijn hele jeugd bij de Belgische top en de kans bestaat dat hij weldra ook zijn kans krijgt in de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Anderlecht wil Morioka graag van de hand doen, maar weigerde een bod van Charleroi

Bij Anderlecht zien ze liefst deze transferperiode nog graag enkele spelers vertrekken en Ryota Morioka is er daar een van. Toch weigerde paars-wit een inkomend bod op de Japanner. (Lees meer)


Jordan Lukaku gaat toch niet in de Premier League voetballen, Newcastele blaast de deal af

Alles leek er op dat we vanaf februari twee Lukaku's gingen krijgen in de Premier League, maar niets is minder waar. De uitleenbeurt van Jordan Lukaku naar Newcastle United gaat uiteindelijk niet door. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 25/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 27/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties