Anderlecht doet geste aan Waasland-Beveren, maar er ligt al een kaper op de kust
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 21 reacties

Anderlecht gaf Waasland-Beveren uitstel om de aankoopoptie op Davy Roef te lichten

Anderlecht doet geste aan Waasland-Beveren, maar er ligt al een kaper op de kust
Foto: © photonews

Normaal gezien moest Waasland-Beveren tegen donderdag beslissen of ze de aankoopoptie op Davy Roef zouden lichten. Op de Freethiel willen ze de doelman absoluut houden, maar ze moeten hem ook kunnen betalen. Ze vroegen respijt aan paars-wit en kregen dat ook.

Roef heeft geen intentie om terug te keren naar Anderlecht, maar als Waasland-Beveren de optie niet lichtte voor 31 januari was hij dat tijdens de zomer misschien toch verplicht. Maar Anderlecht heeft de Waaslanders nu tot de week na de 30ste speeldag gegeven om te beslissen over de definitieve aankoop. Verschueren heeft deze week ook wel wat andere dossiers af te werken...

De doelman heeft al heel wat punten gepakt voor Adnan Custovic en zijn voorganger en staat sterk, want gaat volgend seizoen zijn laatste contractjaar in bij Anderlecht. Hij wacht nu op een voorstel van Waasland-Beveren, maar heeft ook de tijd om de zaken op een rijtje te zetten.

Want er zou ook al een Belgische kaper op de kust zijn. Hij hoopt ook dat er tegen dan meer duidelijkheid is over de mogelijke extrasportieve problemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties