Chevalier kreeg een proces verbaal voor zijn middelvinger naar de Zulte Waregem-fans maar... pv bevat wat foutjes
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 21 reacties

Teddy Chevalier kreeg een pv na de derby tussen Kortrijk en Zulte Waregem

Chevalier kreeg een proces verbaal voor zijn middelvinger naar de Zulte Waregem-fans maar... pv bevat wat foutjes

Teddy Chevalier kreeg van de politie een proces verbaal nadat hij zijn doelpunt nogal beledigend ging vieren voor de neus van de Zulte Waregem-fans. Er is echter een foutje in het pv geslopen.

De middelvinger die hij opstak naar de fans van Zulte Waregem tijdens de streekderby is de politie niet ontgaan. Meer nog, het leverde Teddy Chevalier zelfs een proces verbaal op. Dit stond er in het verslag van de politie:

"Chevalier is een gewezen SVZW-speler die er speelde tussen 2009 en 2012 en reeds twee keer uitkwam voor KV Kortrijk. Sinds zijn vertrek bij SVZW werden al tien derby's betwist en verloor Chevalier er zeven van en kon hij tot op heden nog nooit winnen tegen zijn ex-ploeg, en dat zat de vlug prikkelbare Chevalier blijkbaar heel hoog, vandaar dat hij op deze manier zijn frustratie toonde op het terrein."

Het Laatste Nieuws berekende dat er geen tien, maar wel veertien onderlinge duels zijn uitgevochten. De Fransman betwistte er daar acht van: vijf nederlagen, twee draws en... één zege. Met 3-1 in november 2014.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties