? Harbaoui in club van 100? Dit is de top-10 van goalgetters die nog actief zijn in de Jupiler Pro League

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
? Harbaoui in club van 100? Dit is de top-10 van goalgetters die nog actief zijn in de Jupiler Pro League
Foto: © photonews

Hamdi Harbaoui neemt het met Zulte Waregem op in en tegen Anderlecht. De aanvaller kan er mogelijk zijn 100e doelpunt maken in de Jupiler Pro League. Dan kan hij in een knap rijtje terechtkomen, maar waar staat hij in de lijst van actieve spelers?

Jelle Vossen, Mbaye Leye en Jérémy Perbet. Het zijn de enige drie actieve spelers in België die al 100 of meer doelpunten wisten te maken in de Belgische eerste klasse. En daar kan Hamdi Harbaoui dus bij gaan komen als hij nog één keer scoort.

Club van 100

"Hoe dichter je erbij komt, hoe toffer het wordt. Maar ik leg mezelf geen extra druk op om dat 100e doelpunt te maken in Anderlecht. Vroeger schreef ik het allemaal op in een boekje hoeveel keer ik scoorde, waar en wanneer. Maar nu? Je kan alles op wikipedia opzoeken bij wijze van spreken, dat is niet nodig dus."

De 377 van Bert De Cleyn (KV Mechelen) zal hij nooit meer inhalen, maar in de actieve lijst staat hij dus wel op een erg mooie plek. We bekeken eens de huidige top-10 van spelers en het aantal doelpunten dat zij al maakten in België tot en met 8 februari 2019.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties