Brugse derby loopt nog fel uit de hand, spelers getuigen: "Nu wij met een kutgevoel lopen, gaan zij een beetje 'leuk' doen"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 222 reacties

Brugse derby wordt ontsierd door felle opstootjes tussen Cercle en Club

Brugse derby loopt nog fel uit de hand, spelers getuigen: "Nu wij met een kutgevoel lopen, gaan zij een beetje 'leuk' doen"

Het feit dat scheidsrechter Lawrence Visser maar liefst negen kaarten uitdeelde aan Cercle en Club Brugge, dat zegt eigenlijk al veel over de beladen derby. Maar het was vooral in het slot dat de potjes helemaal overkookten.

Aangezien iedereen op een hoop vloog aan de middenstip, was het nogal moeilijk te zien wat er na afloop precies gebeurde, dus laten we de spelers zelf aan het woord. "Die Cardona - ja, ik ken hem eigenlijk niet - wou een vlag in de middenstip planten en daarop kwam die reactie", legt Wesley uit.

Precies of ze hebben net de Champions League gewonnen, maar het is gewoon 2-2

Mats Rits rolde eens met zijn ogen. "Ze denken precies dat ze net de Champions League gewonnen hebben, maar eigenlijk is het gewoon 2-2. Tja, laat ze maar doen", zei hij. Dat vond ook Stefano Denswil. "Iedereen heeft het wel gezien hé. De vorige keer deden wij dat ook na onze overwinning en nu wij met een kutgevoel lopen, vinden ze dat ze een beetje 'leuk' kunnen doen."

Bij Cercle was doelman Paul Nardi de eerste om te reageren. "Ach, zo erg was het allemaal niet. Als we nu gewonnen hadden, was die reactie van hen misschien anders geweest. Maar we moeten het niet opblazen."

Ook in de blessuretijd liep het al mis, bekijk hier de beelden

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties