Mbaye Leye heeft een boodschap voor de Vlaamse 1A-clubs
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 4 reacties

Mbaye Leye wil laten zien dat Moeskroen wel zijn plaats heeft in 1A

Mbaye Leye heeft een boodschap voor de Vlaamse 1A-clubs
Foto: © photonews

Moeskroen heeft de grote vorm te pakken en niemand zal nog graag tegen Les Hurlus spelen in de resterende vijf matchen van de reguliere competitie. Die vijf matchen spelen de Henegouwers trouwens quasi allemaal tegen ploegen die voor play-off 1 gaan of voor het behoud strijden.

Cercle Brugge, Lokeren, Standard, STVV en Club Brugge zijn nog de tegenstanders van Moeskroen. En geen van hen gaat cadeaus krijgen. "We gaan alles op het scherp van de snee spelen en alles geven tot de laatste match", aldus Mbaye Leye bij de RTBF.

Niet enkel om zoveel mogelijk punten te sprokkelen, maar ook om een signaal te geven aan de Vlaamse clubs. Velen hebben immers de voorbije jaren steekjes uitgedeeld dat Moeskroen nog altijd in 1A zit omwille van een paar 'vriendendiensten'.

"Onze job is op het veld en we doen die om al die geruchten de wereld uit te helpen. Moeskroen heeft misschien niet het budget van de Vlaamse clubs, maar met de mooie dingen die we laten zien, bewijzen we dat we onze plaats hebben in 1A."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties