Callant out, Dierckens in: zo reageren de Oostendse supporters
Sam Suttels
Sam Suttels
| 0 reacties

Callant na een jaar al opgevolgd door Dierckens als Oostende-voorzitter, supporters aan het woord

Callant out, Dierckens in: zo reageren de Oostendse supporters

Vanmorgen sijpelde het nieuws binnen dat Peter Callant de fakkel doorgeeft als voorzitter van Oostende aan Frank Dierckens. Callant wil zich opnieuw volledig kunnen focussen op zijn bedrijf. Een jaar na de overstap van Coucke naar Anderlecht betekent dat dus alweer een machtswissel aan de kust.

De supportersfederatie Kustboys reageerde al op zijn webstek met een bedankwoord aan het adres van Callant. “We willen Peter Callant bedanken omdat hij het aandurfde de club in handen te nemen na het Marc Coucke-tijdperk. Wij vanuit de supportersfederatie hadden snel het gevoel dat er een nieuwe wind door KVO ging, één waar de gewone supporter terug centraal stond. U zal herinnerd worden als een aimabel en joviaal man.”

Ingeslagen weg verderzetten

Ze richtten zich ook meteen tot de nieuwe voorzitter. “Eerst en vooral wensen we u namens de federatie van harte proficiat met de genomen beslissing en heten u dan ook van harte welkom als nieuwe voorzitter van KVO. We zijn ervan overtuigd dat de club een beslissing genomen heeft als een goede huisvader en dat we met uw komst op onze beide oren kunnen slapen. We hopen dat u de ingeslagen weg verderzet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties