Robbie D'Haese, de 19-jarige ontdekking van Oostende: "Een laatbloeier met een mooie toekomst"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Oostende
| 2 reacties

KVO-trainer Gert Verheyen voorspelt mooie toekomst voor Robbie D'Haese (19)

Robbie D'Haese, de 19-jarige ontdekking van Oostende: "Een laatbloeier met een mooie toekomst"

Toch wel één van de grote verrassingen van het voorbije weekend: Robbie D'Haese. De 19-jarige flankaanvaller kreeg zijn eerste basisplaats van het seizoen bij KV Oostende en was zelfs bijna matchwinnaar met het openingsdoelpunt tegen Eupen (1-1).

KVO-trainer Gert Verheyen was na die match overwegend ontevreden (lees hier meer), maar niet over Robbie D'Haese. "Een verrassing? Alleen als je deze week niet op training was. Vrijdag heb ik nog veel veranderd in mijn ploeg, maar D'Haese zou sowieso altijd spelen."

"Hij heeft die basisplaats zelf afgedwongen en kijk, het was terecht. Hij speelde een heel sterke match", knikte Verheyen. Een kwartier voor tijd gunde hij de uitgeputte uitblinker zijn applauswissel.

"We wisten op voorhand dat Robbie nog geen volle negentig minuten kon spelen. Hij moet nog progressie maken op fysiek vlak - hij is een beetje een laatbloeier - maar dat komt wel. Aan zijn voetballende kwaliteiten wordt niet getwijfeld. Iedereen hier is zeer positief over zijn toekomst."

Lees hier ook de reactie van Robbie D'Haese zelf

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties