Coucke en Verschueren krijgen veel kritiek, maar een ex-topspits van Anderlecht steunt hen door dik en dun
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 9 reacties

Nenad Jestrovic (ex-Anderlecht) spreekt zijn vertrouwen in Coucke en Verschueren uit

Coucke en Verschueren krijgen veel kritiek, maar een ex-topspits van Anderlecht steunt hen door dik en dun

De zwakke kern, de financiële situatie, de wintermercato, ... Het bestuur van Anderlecht krijgt de laatste tijd enorm veel kritiek op zich afgevuurd. Toch krijgen Coucke en Verschueren de steun van niemand minder dan Nenad Jestrovic.

Zo legt de voormalige goaltjesdief van paars-wit de schuld van de samenstelling van de huidige kern niet bij de voorzitter. Devroe, dat is de zondebok van Jestrovic, al noemt hij liever geen namen. “Anderen hebben de spelersgroep samengesteld, anderen die misschien niet de competenties hadden die bij een topclub horen”, zei Jestrovic in Het Laatste Nieuws.

Met Rutten haalt Anderlecht de top twee

“Marc Coucke heeft dat gelukkig op tijd beseft en ingegrepen. Ach, ze hebben die kern geërfd  en moeten nu de schade beperken. In de zomer, dan kunnen we hen pas beoordelen. Het komt wel goed.”

Verder prijst Jestrovic ook de werklust van het bestuursduo. “Op de winterstage heb ik gezien hoe gemotiveerd ze zijn en hoe ze RSCA de grandeur van weleer willen bezorgen. Verschueren heeft overigens zijn stempel gedrukt door Rutten te gaan halen. Een goed man en kwalitatieve coach. Met hem haalt de club nog de top twee.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties