Vandenbempt laat zich uit over zwaaiende Milic en Santini en verklaarde de moeilijke match voor Verschaeren
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 93 reacties

Peter Vandenbempt vond dat Milic en Santini geen rood verdienden in Anderlecht - Club Brugge

Vandenbempt laat zich uit over zwaaiende Milic en Santini en verklaarde de moeilijke match voor Verschaeren

Anderlecht tegen Club Brugge staat steeds garant voor betwistbare fases en dat was op zondag 24 februari niet anders. Bij Club Brugge begrepen ze niet dat Milic en Santini niet van het veld werden gestuurd, analist Peter Vandenbempt begrijpt dat wel.

De armbewegingen van Milic en Santini vormden een felbesproken topic tijdens en na de topper tussen Club Brugge en Anderlecht. Rood volgens de ene, geen kaart of geel volgens anderen. Analist Peter Vandenbempts sluit zich bij de tweede groep aan.

In een Facebook Live van Sporza zei de radiocommentator het volgende over Milic en Santini: "Rood krijg je daar niet voor. Santini en Milic maken zich wel breed,  maar voor een rode kaart moet je een echte slag uitdelen. Dat zegt het reglement althans. En dat was nooit het geval. Ik vind het wel een kwalijke manier van voetballen."

Yari Verschaeren voetbalde de laatste weken op een hoog niveau bij paars-wit, maar tegen Club Brugge werd hij wat uit de match gehouden. "Hij had het moeilijk, maar het ging beter naarmate de wedstrijd vorderde. Zeker in dat slotkwartier. Yari had het lastig door door de pressing van Club Brugge en doordat hij van dichtbij gevolgd werd door Rits."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties