Sarri maakt een statement: die monsterboete was dus niet de enige straf voor Kepa...

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties
Sarri maakt een statement: die monsterboete was dus niet de enige straf voor Kepa...

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea-trainer Maurizio Sarri heeft een knoop doorgehakt in 'Kepagate'. De Spaanse doelman sloeg de directe orders van zijn coach in de wind en betaalt daar nu de prijs voor.

Chelsea-doelman Kepa Arrizabalaga bevindt zich sinds zondagavond in het oog van de storm nadat hij weigerde om gewisseld te worden. Zijn trainer, Maurizio Sarri, zei eerst dat het om een misverstand ging en daarna werd er besloten dat de Spaanse doelman zijn weekloon -een slordige 220.000 euro- moest afstaan.

Daar bleef het niet bij. Op een persconferentie gaf Sarri al aan dat hij nog niet wist of hij Kepa in doel zou laten starten in de competitiewedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Een uur voor de wedstrijd kwam de opstelling van beide teams online en daarin was geen spoor van Kepa. Nu ja, toch niet in de basiself. Op de invallersbank was er wel een plaatsje. Het is de eerste keer dat Kepa niet in de basis start in de Premier League.

Caballero, zijn vervanger, kan het maar beter goed doen want bij een nederlaag is Sarri zijn job wellicht kwijt. Alle ogen zullen dus gericht zijn op de kale Argentijnse goalie van de 'Blues'.

Voor de volledigheid: Hazard start in de basis bij Chelsea en Alderweireld doet hetzelfde bij de Spurs. Vertonghen is er niet bij. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties