'The Special One' over zijn rijkgevulde trainerscarrière: "Werken voor Real Madrid was uniek"

Sam Suttels
Sam Suttels
| 1 reacties
'The Special One' over zijn rijkgevulde trainerscarrière: "Werken voor Real Madrid was uniek"
Foto: © photonews

José Mourinho heeft al heel wat Europese topteams onder zijn hoede gehad en boekte overal waar hij kwam successen. In december vorig jaar werd hij ontslagen bij Manchester United na tegenvallende resultaten. Het is afwachten bij welke club hij nu aan de slag zal gaan.

In een interview met Deportes Cuatro liet hij zich uit over de geruchten omtrent een eventuele terugkeer bij De Koninklijke: "Geruchten zijn geruchten. Ik had er geen probleem mee om terug te keren bij Chelsea en zou dat ook niet hebben bij Real, Porto of Inter. Het geeft een goed gevoel wanneer ze je willen als je er al een keer eerder aan de slag bent geweest." 

Mourinho houdt fantastische herinneringen over aan zijn tijd bij Real. "Werken voor Real Madrid was een unieke beleving en valt niet te vergelijken met andere clubs. We hebben er fantastische dingen verwezenlijkt en wonnen het kampioenschap op een heel straffe manier. Er waren natuurlijk ook mindere momenten. Na mijn periode in Madrid ben ik ook een beter trainer en een beter mens geworden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties