Verschillende namen vallen, maar voormalige assistent van Broos is topkandidaat voor de job bij Oostende

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 7 reacties
Verschillende namen vallen, maar voormalige assistent van Broos is topkandidaat voor de job bij Oostende
Foto: © photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

KV Oostende heeft met Hugo Broos al een tijdelijke opvolger beet voor Gert Verheyen. Hij kent de kneepjes van het vak, maar Broos wil zich zo snel mogelijk weer voor de volle 100 % op zijn taak als technisch directeur kunnen focussen.

Er doken dan ook al enkele namen op als mogelijke opvolger van Gert Verheyen. Peter Maes (ontslagen bij Lokeren) en Yannick Ferrera (ontslagen bij Waasland-Beveren) zitten al een poos zonder job. Ook Glen De Boeck zal na de degradatie bij Lokeren zonder werk zitten.

Drie namen die hun strepen al verdiend hebben in het Belgische voetbal, maar dé topkandidaat is misschien wel Sven Vandenbroeck. Broos kent hem door en door, want Vandenbroeck was zijn assistent toen ze in 2017 samen de Africa Cup wonnen met Kameroen.

Vandenbroeck stopt als bondscoach van Zambia. In een boodschap kondigde hij gisteren ook aan dat hij op 14 februari zelf zijn ontslag had aangeboden en dat hij niet werd gedwongen om te stoppen, zoals Zambia zelf beweerde. Hij is dus ook vrij voor de job bij KVO.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties