STVV-verdediger maakt zich niet druk: "Play-off 1? Niet mee bezig... Die spitsen van Moeskroen..."

STVV-verdediger maakt zich niet druk: "Play-off 1? Niet mee bezig... Die spitsen van Moeskroen..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV staat er van de drie ploegen die voor de twee play-off 1-plaatsen in aanmerking komen nog steeds het best voor. Maar ze moeten morgen wel naar Moeskroen, dé ploeg van 2019. Door de schorsing van Teixeira leidt Pol Tena Garcia de defensie van de Limburgers.

En die is er klaar voor. De 24-jarige Spanjaard lijkt nergens bang voor te zijn. Al is hij wel voorzichtig met Moeskroen. "Het is verdomd straf wat ze deden. En tegen Standard speelden ze gelijk, maar verdienden ze meer. Ik zag die wedstrijd. Ik verwacht dat Moeskroen ook tegen ons gemotiveerd aan de aftrap zal verschijnen", vertelt hij in HBvL.

"Ze willen die recordreeks verderzetten en kunnen vrijuit voetballen. Voor hen hangt er niets meer vanaf. Eerder een nadeel voor ons. STVV zal heel gefocust moeten zijn. Maar we zijn perfect voorbereid. We hebben een uitgebreide analyse gekregen over deze tegenstander. We kennen hun sterktes en zwaktes."

Maar straffe uitspraken moet je van Garcia niet verwachten. "Weet je, ik ben eigenlijk niet zo bezig met dat play-off 1-gedoe. Ik ben alleen gefocust op Moeskroen. Op Awoniyi, Pierrot en Leye, die aanvallers. Daar heb ik al werk genoeg mee. Het zijn sterke spitsen en Moeskroen heeft ook nog eens goeie flanken. Ik heb geen tijd om te speculeren over play-off 1. Na AA Gent zullen we wel zien waar we staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties