UPDATE: Real Madrid stelt Zidane officieel aan als nieuwe coach

UPDATE: Real Madrid stelt Zidane officieel aan als nieuwe coach

Real Madrid heeft ingegrepen na de uitschakeling in de Champions League door Ajax. Santiago Solari zijn regeerperiode bij de Koninklijke is voorbij. Real Madrid maakt straks bekend dat Zinedine Zidane het roer overneemt.

UPDATE 18u25: Real Madrid maakte zonet het ontslag van Solari officieel en benoemde in één adem ook Zinedine Zidane voor de komende 3,5 seizoenen tot de nieuwe coach. De Fransman was eerder al de voorbije seizoenen actief - en succesvol - bij de Koninklijke.

Zidane leidt morgen al de trainingen bij de Koninklijke, schrijven zowel Marca als L'Equipe, twee welgeïnformeerde kranten. Real Madrid zit in een zware dip en ook binnen de club zijn er de nodige strubbelingen. De uitschakeling in de beker en in de Champions League, evenals de uitzichtloze positie voor de titel kostten Solari zijn job.

Zidane nam een sabbatjaar, maar wordt nu terug naar Madrid gehaald. Zidane maakte vorig jaar na het behalen van de CL zijn afscheid bekend. Nu wordt het icoon teruggehaald. Met het oog op een transfer van Eden Hazard alvast een goeie zaak, want de Rode Duivel heeft zijn bewondering voor Zizou nooit onder stoelen of banken gestoken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties