"Het is aan de anderen om ons in te halen" en "Een van de mooiste doelpunten van het seizoen": KRC Genk geeft aan waarom het met vertrouwen naar de play-offs trekt

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 0 reacties
"Het is aan de anderen om ons in te halen" en "Een van de mooiste doelpunten van het seizoen": KRC Genk geeft aan waarom het met vertrouwen naar de play-offs trekt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk leek op weg naar een driepunter op bezoek bij Zulte Waregem, maar verloor nog twee dure punten. Toch blijven de Limburgers met vertrouwen richting de play-offs kijken.

"De late 3-3 is natuurlijk wel een domper, want we verliezen twee punten die we misschien niet verdienden te verliezen", aldus Philippe Clement in zijn analyse na de wedstrijd.

"Maar toch ben ik fier, want met weinig automatismen hebben we goed voetbal kunnen brengen. In een nieuwe opstelling en met een nieuwe manier van spelen hebben we mooie dingen laten zien, met zelfs een doelpunt dat - samen met dat tegen Besiktas - bij de mooiste is van ons seizoen."

Positieve overweegt toch wel

"Het geeft perspectief naar de play-offs toe dat we het ook op een andere manier kunnen en we hebben dus verschillende opties in de play-offs. De solidariteit en het loopvermogen waren er, maar ook het goed voetbal. En het is aan de anderen om ons in te halen."

Ook Leandro Trossard heeft vertrouwen: "Neen, dit is geen tikje richting de play-offs, want we hebben mooie dingen laten zien. Vijf punten voorsprong had natuurlijk beter geweest dan vier, maar we zullen nog zien welke impact dat eventueel zou kunnen hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties