Twee ex-Buffalo's van Malinwa blikken al even vooruit op de bekerfinale: "Gelukkig was er die finale tegen Beerschot, anders zaten we 2 maanden stil"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 13 reacties

Rob Schoofs en Tim Matthys (allebei ex-Gent, nu KV Mechelen) blikken vooruit op de bekerfinale

Twee ex-Buffalo's van Malinwa blikken al even vooruit op de bekerfinale: "Gelukkig was er die finale tegen Beerschot, anders zaten we 2 maanden stil"
Foto: © photonews

De finale van de Beker van België is nog meer dan veertig dagen van ons verwijderd. Voor Gent volgt die na een zeer drukke periode, voor KV Mechelen na een leegte van ruim zes weken zonder officiële match.

Toch vreemd dat KV Mechelen nu wekenlang moet stilzitten, om dan op 1 mei een cruciaal duel af te werken. "Gelukkig hadden we die twee wedstrijden tegen Beerschot Wilrijk nog", zei Rob Schoofs bij Sport/Voetbalmagazine. "Want voor hetzelfde geld werden we in Lommel kampioen en waren het twee maanden zonder match!"

Die bekerfinale is pure adrenaline, iedereen gaat boven zichzelf uitstijgen!

"Ik denk dat we even vrij zullen krijgen en dan een week of vier goed kunnen trainen, maar we gaan verder op dat kampioenselan. Af en toe zullen we wel wat oefenwedstrijden spelen, maar die gaan niet dezelfde intensiteit hebben. Niemand zal zich willen blesseren."

Tim Matthys, net als Schoofs ex-Gent, denkt niet dat die lange rustperiode een nadeel is voor KV Mechelen. "Het gaat volgens mij geen gevolg hebben voor die bekerfinale. Met drie of vier matchen na elkaar kan je in de problemen komen, maar die ene match is gewoon adrenaline. Iedereen gaat boven zichzelf uitstijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Vriendschappelijk

Nieuwste reacties