Ideetje voor Belgische topclubs? Ajax wil n贸g een ex-speler in de dagelijkse leiding inschakelen

Ideetje voor Belgische topclubs? Ajax wil n贸g een ex-speler in de dagelijkse leiding inschakelen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ajax is op de weg terug naar de Europese top. En dat doen ze met een duidelijke visie. De mensen achter de schermen zijn quasi allemaal ex-spelers van de club, iets dat duidelijk lijkt te werken. En ze willen daar nog eentje aan toevoegen.

Ex-doelman Edwin Van der Sar en ex-winger Marc Overmars hebben de touwtjes in handen bij de Amsterdammers. Maar ook met Klaas Jan Huntelaar wordt er al gepraat. 

De 35-jarige spits verlengde zijn contract met één jaar. "Ik bekijk het per jaar. Ik heb met de trainer en met Marc Overmars gezeten en daarna de keuze gemaakt om nog een jaar door te gaan. Daar was iedereen thuis ook heel duidelijk over, mijn kids ook: iedereen vindt het wel leuk als ik nog een jaartje van huis ben", zei hij bij Ajax TV.

"In gesprek met Marc en Edwin vroegen ze of ik daarna iets binnen de club wil gaan doen. Spitsentrainer, of iets anders wat bij me past en wat ik leuk vind. Het is mooi dat ze het hebben aangeboden, maar ik wil me eerst nog focussen op voetbal, heb ik gezegd. Daarna kijken we wel verder."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties