De toekomst van Saief, Kara en Obradovic ligt bij Anderlecht en Verschueren blikt al vooruit op de transferzomer
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 9 reacties

Michael Verschueren blikt vooruit op de transferzomer van Anderlecht

De toekomst van Saief, Kara en Obradovic ligt bij Anderlecht en Verschueren blikt al vooruit op de transferzomer

Huurling Saief doet het goed in de Verenigde Staten en zal komende zomer waarschijnlijk terugkeren naar Anderlecht. Michael Verschueren gaf verder ook nog informatie over de toekomst van twee verdedigers.

Michael Verschueren, sportief manager van Anderlecht, blikte bij Het Laatste Nieuws al even heel kort vooruit naar de komende transferperiode deze zomer. "Sowieso gaan we geen zeven à acht transfers doen. Dat heeft geen zin", was hij kort van stof.

Dat wat betreft de inkomende zijde. Over twee verdedigers, Obradovic en Kara, gaf hij ook nog wat meer informatie. Voor hen ziet hij nog een toekomst bij paars-wit. "Ik heb altijd betreurd dat zij aan de kant waren geschoven."

RSCA gaat binnenkort met Obradovic rond te tafel zitten en praten over een verlengd verblijf. Kara kan, door het lichten van een optie, nog tot 2021 bij de club worden gehouden.

Tot slot is er ook nog Kenny Saief die het erg goed doet bij zijn uitleenbeurt in Cincinnati. De Amerikaanse club kan hem overkopen, maar RSCA vraagt te veel. "Het gaat om een hoog bedrag", aldus spelersmakelaar Dudu Dahan. "Als je het mij vraagt, zal Kenny straks terugkeren naar Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties