Hoe zit het nu met Rutten? Verschueren zet de puntjes op de i omtrent de trainerssituatie

Hoe zit het nu met Rutten? Verschueren zet de puntjes op de i omtrent de trainerssituatie
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Wat gaan ze nu doen bij Anderlecht? Fred Rutten wordt door velen nog steeds als interim gezien. De Nederlander wil zelf ook met geen woord reppen over zijn toekomst bij de club. Michael Verschueren gaf dan maar meer uitleg.

"Rutten heeft de steun van alle mensen binnen de sportieve cel", verzekert Verschueren in L'Avenir. "Er is maar één patron bij de A-ploeg en dat is hij."

Maar is hij volgend seizoen nog bij de club. "Enkel een goed resultaat in play-off 1 kan een mooie toekomst garanderen. Als we vijfde of zesde eindigen ben ik niet overtuigd dat de context en het vertrouwen er zijn om volgend seizoen op dezelfde basis door te gaan."

Hjulmand

Helemaal uitsluitsel kan Verschueren dus ook niet geven. "We hebben de intentie om door te gaan met Rutten, want hij bespaarde ons met die 13 op 15 een serieuze vernedering. Maar ons doel is ons kwalificeren voor Europa en dat wil de coach ook."

Maar intussen blijft de naam van Kasper Hjulmand maar op de voorgrond komen. Die gaf gisteren zijn ontslag bij het Deense Nordsjaelland. "Ik heb Hjulmand al sinds december niet meer gezien. Er wordt ook gesproken over Bernd Storck, maar dat is een gerucht. Ik heb op dit moment met geen enkele coach contact. Dat zou een gebrek aan respect zijn ten opziche van Rutten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties