Bijna een jaar onafgebroken gevoetbald, maar voor PO 1 heeft Juklerod zijn batterijen weer opgeladen
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 8 reacties

Simon Juklerod van Antwerp heeft zijn batterijen opgeladen voor play-off 1

Bijna een jaar onafgebroken gevoetbald, maar voor PO 1 heeft Juklerod zijn batterijen weer opgeladen

Simon Juklerod was moe. Erg moe. In Noorwegen speelde hij vorig jaar vanaf maart tot en met zijn overstap naar Antwerp tijdens de zomer. Daar zette hij die reeks van matchen gewoon verder. Op het einde van de reguliere competitie kreeg hij eindelijk wat rust van Bölöni.

"Ik was moe in mijn hoofd en dat heb ik de trainer gezegd", legde Simon Juklerod uit bij Het Laatste Nieuws. "Daardoor maakte ik ook meer fouten dan gebruikelijk. Daar moet je uit leren. De trainer gaf me vrij en liet me eventjes naar huis terugvliegen."

Juklerod startte elke wedstrijd in de basis voor Antwerp, behalve op de laatste speeldag. Toen ging zijn 'verlof' in. Hij keerde terug naar Oslo om er tijd met familie en vrienden door te brengen.

"Het was aangenaam om er nog eens te vertoeven en wat te ontspannen. Ik heb er ook drie individuele, rustige trainingen afgewerkt om de conditie niet kwijt te spelen. De batterijen zijn weer opgeladen en ik voel me goed. De play-offs mogen van start gaan. Ik kan niet wachten."

Ambities

Antwerp ging door een mindere periode op het einde van de reguliere competitie. Die vormdip zal de club volgens hem weinig parten spelen tijdens play-off 1. "Dit is het begin van iets nieuws en die mindere vorm sleuren we dan ook niet mee. We beginnen aan een nieuw verhaal."

De 24-jarige Noor heeft er zin in en toont ook ambitie. "Ik wil thuis ongeslagen blijven en af en toe een zege pakken. Daar zetten we onze zinnen op. Als we in de top vier eindigen, kunnen we een Europees ticket pakken en dat is de bedoeling. De titelstrijd lijkt zich wat mij betreft te gaan afspelen tussen Genk en Brugge."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties