Siebe Schrijvers ging door een moeilijke periode bij Club Brugge: "Gelukkig heb ik de knop kunnen omdraaien"

Nils Wens
| 0 reacties
Siebe Schrijvers ging door een moeilijke periode bij Club Brugge: "Gelukkig heb ik de knop kunnen omdraaien"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Siebe Schrijvers is de laatste tijd op dreef bij Club Brugge, maar het is niet altijd zo geweest. Hij ging een paar maanden geleden door een moeilijke periode, maar een gesprek met de coach heeft hem geholpen om de knop om te draaien.

Vooral na de wedstrijd op Waasland-Beveren was hij serieus ontgoocheld. toen speelde hij geen minuut, ook al waren er enkele dat geblesseerd waren. Dat vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

"Ik was minder op training. Ik was helemaal niet in vorm. Ik heb een gesprek gehad met de trainer en we hebben het opgelost. Ik vond het gewoon jammer dat ik ook niet veel speelde als ik goede trainingen had. Dat was een knop die ik moest omdraaien", aldus Siebe Schrijvers.

Doelpunt van het jaar

Toen hij het "Doelpunt van het jaar maakte" was hij vertrokken. "De match erna is de trainer dan nog één keer van systeem veranderd. De supporters vonden het vreemd dat ik niet startte en ik heb mij bewezen toen ik inviel. De match erna tegen KV Oostende was mijn beste van het seizoen. Sindsdien heb ik mijn plaatsje in de ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties