Davy Roef legt uit waarom hij niet bijtekende bij Waasland-Beveren: "Aan het financiële lag het niet"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 36 reacties

Davy Roef legt uit waarom hij niet bijtekende bij Waasland-Beveren

Davy Roef legt uit waarom hij niet bijtekende bij Waasland-Beveren: "Aan het financiële lag het niet"

Waasland-Beveren wou erg ver gaan om Davy Roef definitief over te nemen van Anderlecht, maar de doelman zag voor zichzelf geen toekomst meer bij zijn huidige club.

750.000 euro had Waasland-Beveren veil voor Davy Roef die van Anderlecht wordt gehuurd. Een clubrecord voor de Waaslanders, maar ook de speler zelf kreeg een mooi voorstel. "Over het financiële kon ik absoluut niet klagen. Daaraan ligt het zeker niet", zei de doelman in Gazet van Antwerpen.

Buitenland?

"Het was een moeilijk seizoen. Weet je, het is niet evident om elke match onder druk te voetballen, waarbij elk foutje fataal kan zijn. Dat heeft natuurlijk ook meegespeeld in mijn beslissing", klonk het verder.

Het enige wat Roef zeker weet is dat hij volgend seizoen niet voor Waasland-Beveren speelt. Daarnaast lijkt een terugkeer naar Anderlecht ook onwaarschijnlijk. "Ik heb momenteel nog niets op het oog. We zullen dus wel zien wat het wordt."

"Ik houd alle opties open. Ik heb al eens van het buitenland geproefd, en dat is mij niet tegengevallen. Dus waarom niet? Ik wil vooral een realistische keuze maken. Bij een topclub zal ik niet eerste doelman zijn. Ik wil kunnen spelen, al ga ik natuurlijk nooit de concurrentie uit de weg", besloot de 25-jarige doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties