Standard-sterkhouder maakt zijn langverwachte terugkeer tegen AA Gent

Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Académie RLD
| 3 reacties
Standard-sterkhouder maakt zijn langverwachte terugkeer tegen AA Gent
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard trekt woensdag met vertrouwen naar AA Gent na de 3-1 zege tegen Antwerp. Bovendien verwelkomen de Rouches opnieuw een vaste waarde in de wedstrijdselectie.

Op Obbi Oularé na kan Michel Preud'homme op een voltallige spelerskern rekenen voor de verplaatsing naar AA Gent. Sébastien Pocognoli is ook weer van de partij, voor het eerst sinds eind oktober van vorig jaar.

"Ik heb hem er weer bijgenomen omdat hij een van de leiders van deze groep is en ik wil hem er heel graag bij hebben tegen AA Gent", zei Michel Preud'homme in aanloop naar het duel tegen zijn ex-club.

De Luikse verdediger voelt zich steeds beter. "Hij heeft enorm hard gewerkt. Zijn eerste trainingen verliepen moeizaam omdat hij zich moest integreren in een groep die op volle snelheid was. Hij trok zich aanvankelijk wat terug als er contact was, maar deze week ging het al veel beter", aldus de T1 van Standard.

Dit is de 22-koppige selectie van Standard :  Ochoa, Gillet, Bodart - Pocognoli, Goreux, Vanheusden, Kosanovic, Cavanda, Fai, Laifis, Miangue - Cimirot, Marin, Bokadi, Bastien, Mpoku, Carcela, Djenepo, Lestienne, Halilovic - Emond, Sa

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties